Zenderenstraat 23

Tilburg
€ 350.000,- k.k.

OmschrijvingAan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Het wonen is er overweldigend mooi!

De brede rijwoningen in Buitenhof Oost vallen op door hun royale beuk-maat van 6,3 m, waardoor je woonkamer extra ruim is. Deze woningen beschikken bovendien standaard over vier ruime slaapkamers. Drie van de slaap kamers bevinden zich op de eerste verdieping, net als de compleet afgewerkte badkamer van ruim 9 m2 en een bergruimte. De vierde slaapkamer van ruim 18 m2 is op de tweede verdieping, waar je daarnaast nog voldoende ruimte hebt voor extra bergruimte of bijvoorbeeld een speelkamer. Achter in de op het zuiden gelegen tuin heb je een parkeerplaats op eigen terrein. Deze is omsloten door een pergola.

De omgeving, de waardevolle natuur, het landschap;
ze zijn allemaal meegenomen bij de ontwikkeling van Buitenhof Oost. Het resultaat is een wijk met een gevarieerd aanbod van prachtige woningen, waarin je op een bijzondere manier besloten en tegelijk ook weids woont: een zeldzaam fenomeen en een uniek woonaspect!
Behalve natuur, vind je in Buitenhof Oost talrijke voorzieningen die het leven aangenaam maken. Twee uitgebreide winkelcentra, scholen voor lager en voortgezet onderwijs, een bibliotheek en sportfaciliteiten bevinden zich op niet meer dan een steenworp afstand. Je woont hier bovendien in een wijk met een bloeiend verenigingsleven, aantrekkelijk voor jong en oud.
Een stelsel van fietspaden en uitvalswegen legt een directe verbinding tussen de rust en ruimte van Buitenhof Oost met de dynamiek van het stadscentrum van Tilburg. Binnen een kwartier bereik je de bruisende binnenstad! Hier geniet je van een groeiend en bloeiend stadsleven, talloze gezellige uitgaans- en winkel-mogelijkheden en horeca.

U KUNT DEZE WONING NA HET VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS BEZICHTIGEN OP WOENSDAG 18-9-2019 OM 15:00 UUR.


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per 2019-12-30, na oplevering

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid
Oppervlakte
86 m²

Woonhuis

Kamers
6
Slaapkamers
4
Verdiepingen
3
Woonopp.
160 m²
Inhoud
589 m³
Perceelopp.
174 m²
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Energie label
A
Isolatie
HR-glas, dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Verwarming
stadsverwarming

Garage

Type
parkeerplaats
Capaciteit
1 auto

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra
Isolatie
geen isolatie

Foto's

Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23Zenderenstraat 23

Kaart